Rodgers utfordrer spillerne

Brendan Rodgers har ikke lagt skjul på at han var forbannet etter tapet mot Oldham. Han gjør det klart at spillere som ikke viser riktig innstilling ikke vil ha noen fremtid i LFC.

- Jeg prøver å bygge en spillertropp her som mentalt er på samme bølgelengde, forklarer Brendan Rodgers til media etter et smertelig tap i Oldham, og foran en kamp mot Arsenal hvor manageren opplagt er ute etter en positiv reaksjon.

- Det er spørsmålstegn ved den mentale styrken og det gjelder ikke bare den siste tiden. De må løfte seg til de kravene som stilles og gjøre det uke etter uke. Hvis ikke så er tilfellet vil de ikke bli værende her, og det gjelder både for unge og mer rutinerte spillere.  Dette er en sesong hvor jeg lærer mye i forhold til hva vi har å arbeide med her.

- Hva jeg har funnet ut etter å ha arbeidet med spillere er at det er nok at dem som forteller deg at de bryr seg. Det som teller for meg er hva folk gjør fysisk.

- Hva du gjør fysisk viser hvor forpliktende din innstilling er. Hvis de er en av de som kommer sist inn om morgenen og er en av de første som reiser på ettermiddagen, da bryr de seg egentlig ikke.

- De unge spillerne vet at de har en manager her som står 150 prosent bak dem, fortsetter Rodgers etter at han ikke minst kritiserte lagets yngre spillere etter fadesen i Oldham.

- Det har hatt utmerket støtte her fra den første dagen jeg kom hit, men du kan ikke være for snill mot unge spillere.

- De vet imidlertid at de har en manager som vil sitte med hver enkelt og gå gjennom deres feil. Vi vil aldri henge ut noen. Vi vil søke etter hvor de må bli bedre. De må imidlertid forstå ansvaret ved å spille for en slik klubb. Du må være sterk i motgang.