Rodgers: – Vi har god nok kvalitet

Formen til Luis Suárez og lagkameratene kan demme opp for skadene til Daniel Sturridge, Steven Gerrard og José Enrique i juleprogrammet, tror Brendan Rodgers.

– Luis er i fantastisk form for øyeblikket, sier Liverpools manager, og han legger til energi, kvalitet og robusthet som de tre nøkkelfaktorene til uruguayaneren.

Etter at Sturridge skadet ankelen på trening, har Suárez scoret seks mål på to uker. Men i seieren mot West Ham forrige helg ble Gerrard byttet ut med en kjenning i låret.

I går fortalte Rodgers at kapteinen, med en skade i hamstringen, blir ute i omkring fire uker. Fra før er José Enrique satt ut på sidelinja med en kneskade som holder spanjolen ute til nærmere februar.

Håper på flere målscorere

– Jeg tror vi har nok talent i troppen. Vi skal forandre litt på laget. Men vi vet at vi får god nok jobbing og intensitet fra spillerne, og vi har god nok kvalitet, forsikrer nordiren.

– Vi har allerede mistet viktige spillere i noen perioder tidligere denne sesongen. José Enrique er en spiller som nå er satt ut av spill en stund, men unge Jon Flanagan har kommet inn og vært strålende. Så nå – med Daniel og Steven ute – er ansvaret lagt på andre i laget.

Rodgers sier han forventer at spillerne hever seg for å demme opp for tapene.

– Luis og Daniel har stått for flesteparten av målene vi har scoret denne sesongen, og det er – som jeg alltid har sagt – nettopp deres oppgave å skape ting og score. Men du ønsker selvfølgelig at andre spillere også tar steget opp.