Rodgers: - Vi vokser

Brendan Rodgers mener at ypperlig spill mot Manchester City var et nytt bevis på den utviklingen som hans mannskap er under, selv om man igjen ble straffet for forsvarsfeil.

- Det var en glimrende prestasjon på en bemerkelsesverdig vanskelig plass å komme til, bare når det gjelder å score et mål. Jeg tror ikke de hadde sluppet inn mål her tidligere i år, oppsummerte Liverpools manager etter 2-2 på Etihad.

- Hva som var viktig for meg var å se selvtilliten til spillerne, lidenskapen, kvaliteten og hvor effektive vi var i vårt spill. Jeg tror ikke noe kan nekte på at vi fortjente å vinne kampen.

- Det som er skuffende, og som gjenspeiler vår sesong, er at vi har spilt en utmerket kamp ut fra hvordan vi ønsker å spille, men vi har blitt straffet for feil.

- Dette er en del av vår læreprosess. Det er klart at avslutningen til Aguero er utrolig, men fra vårt synspunkt er det bittert skuffende at han i det hele tatt kom i en slik posisjon. Det var en feil, alle er klar over det, men jeg kan ikke klandre spillerne. Jeg synes de var briljante i dag og viste mental styrke.

- Det kan være at vi mangler to eller tre spillere i forhold til en spillerstall som den Manchester City har, men du kan ikke kritisere spillerne for hva de ga i denne kampen.

- Med en gang vi kutter ut disse feilene, noe vi vil gjøre, er det ingen tvil om at vi kommer til å omgjøre uavgjorte kamper til seire. Vi kan bli en maktfaktor, fordi vi har noen virkelige talentfulle spillere. Vi vokser og bygger videre.

- Målet til Sturridge var egentlig veldig klart. Daniel Agger gjør hva gode forsvarspillere vil gjøre, han prøver å vinne ballen. Siden snakker du om et minutt eller omtrent det i etterkant, og dommeren har fortalt et par av spillerne, Daniel Sturridge og Steven Gerrard, at de skal spille videre. Diskusjonen gjør trolig at noen glemmer at det var en glimrende avslutning fra Daniel Sturridge som fikk oss inn i kampen igjen.