Rodgers vil se på TV-bildene

Brendan Rodgers uttaler til BBC at han vil studere TV-bildene fra situasjonen der Luis Suarez antagelig bet Branislav Ivanovic i armen, før han uttaler seg om hendelsen.

- Jeg kan ikke si noe før jeg har studert hendelsen, uttalte Rodgers til BBC Sport etter 2-2 kampen mot Chelsea på Anfield.

- Den eneste kommentaren jeg har på dette stadiet er at jeg vil se hendelsen på video og så komme med en kommentar etter det, uttaler Liverpool-manageren til Sky Sports.

- Jeg har akkurat kommet inn rett fra kampen. Så snart jeg har fått sett på det og vurdert det, vil jeg kommentere det.

- Så lenge jeg ikke har fått sett på det, kan jeg ikke snakke om det, men det var et par andre hendelser du også kan se på. Det var en albue mot Jamie Carragher i første omgang som så ganske stygg ut.

- Jeg har ingen tanker om Suarez sin fremtid akkurat nå. Vi har akkurat kommet i garderoben etter en fantastisk prestasjon i annen omgang, der vi måtte gå i kjelleren og vise karakterstyrke. Jeg har ikke noen kommentar til annet enn fotballen.

Chelsea-manager Rafael Benitez sa han ikke hadde sett situasjonen, og ville heller ikke kommentere den.

Chelsea-målvakt Petr Cech uttalte like etter kampen at Ivanovic ikke hadde nevnt hendelsen i garderoben etter kampen.

- Jeg så ikke det som skjedde, men folk har fortalt meg det. Det var overraskende. Suarez pleier alltid å dytte og gjøre små fellinger. Jeg så Branislavs reaksjon, og han var ikke fornøyd med det som skjedde.