Rodgers vil vurdere ny venstreback

Brendan Rodgers innrømmer at skaden til Jose Enrique kan medføre at man vil se seg om etter en venstreback i transfervinduet i januar.

José Enrique vil definitivt ikke spille mer i 2013 etter sin kneoperasjon, og kan være ute i så lang tid som til februar. Hans antatte konkurrent på venstrebacken, innlånte Aly Cissokho, har imidlertid vært skuffende så langt og på lørdag var det unge Jon Flanagan som vikarierte på venstrebacken. Scouseren gjorde en god jobb mot Everton, men 20-åringen har begrensninger spesielt i sitt offensive spill. En annen kandidat, Martin Kelly, har i tillegg slitt med å komme tilbake etter en korsbåndskade.

Alle problemene i forhold til venstrebacken gjør at Brendan Rodgers innrømmer at det kan bli en posisjon som vil bli prioritert å forsterke i transfervinduet i januar.

- Det er ikke ideelt, bekrefter manageren til Liverpool Daily Post på spørsmålet om situasjon på venstre back.

- Du ville ha foretrukket at det er to som kjemper om plassen. José er en av de beste venstrebackene i ligaen og det er et hardt slag å ha ham ute.

- Vi har hentet inn dekning i form av Cissokho og du har en type som Jon Flanagan som komfortabelt kan spille på begge backplassene.

- Hvis det viser seg at José blir lenge ute er det klart at det er noe vi må se på. Vi tror José blir ute i noen måneder. Det er ikke en langtidsskade, men han kommer ikke til å spille mer i år.