Rødt kort for Wisdom

Kapteinen på England U21, Andre Wisdom, ble utvist da engelskmennene spilte 1-1 en kvalifiseringskamp til EM i Finland. Jack Robinson ubenyttet reserve.

Andre Wisdom ble forrige uke bekreftet som kaptein for England U21, men den kraftige forsvareren til Liverpool så rødt da England i kveld prøvde å snu kampen mot Finland.

Finnene tok ledelsen på et frispark etter 15 minutter ved Yaghoubi. Midtveis i 2.omgang utlignet England ved Berahino, som til daglig spiller i West Bromwich.

Med et drøyt kvarter av kampen igjen å spille, så imidlertid Wisdom det røde kortet. Ifølge twittermeldinger fra det engelske fotballforbundet kom utvisningen etter en takling av Hertsi hos vertene, etterfulgt av en krangel med den farlige spissen Vayrynen. Vi regner med å få mer klarhet i hendelsesforløpet senere.

Kampen endte 1-1, og Jack Robinson var ubenyttet reserve.