Rotasjon av forsvarsspillere

Liverpool har bare to midtukekamper frem til januar, så Brendan Rodgers vil rotere på forsvarsspillerne for å holde dem i kampform.

Mot Fulham la Brendan Rodgers om fra tre til to stoppere. Mamadou Sakho ble henvist til benken for første gang etter overgangen fra Paris St. Germain, mens Daniel Agger var tilbake i startoppstillingen. Kolo Toure var ikke i kamptroppen. Liverpool Echo skriver at ivorianeren fikk en fortjent pause etter å ha figurert i samtlige kamper bortsett fra én denne sesongen. I et tv-intervju før avspark mot Fulham uttalte imidlertid Rodgers at Toure var ute på grunn av en vridning.

- Jeg bestemte meg bare for å endre. Jeg har sagt til spillerne at frem til januar har vi én kamp i uken, uttaler Rodgers til Liverpool Echo.

- Spillerne jobber meget bra og veldig hardt til daglig, men jeg må gi noen spillere luft, slik at de kan se et lys i enden av tunnelen.

- Det er viktig at jeg benytter spillerne godt. Kolo har vært oppsiktsvekkende siden han kom inn, men Daniel Agger en topp spiller. Jeg må bare balansere laget når jeg kan.