Sakho og Frankrike møter Ukraina

Mamadou Sakho vil ventelig være i troppen til Frankrike når de møter Ukraina til playoff om en plass i VM-sluttspillet i Brasil. Kampene spilles 15. og 19. november.

Trekningen blant de åtte beste toerne i VM-kvalifiseringen i Europa endte med følgende kamper i playoff: Portugal v Sverige, Ukraina v Frankrike, Hellas v Romania og Island v Kroatia. Laget nevnt først spiller hjemme 15.november, mens returen går 19.november.

Mamadou Sakho er tilbake i den franske troppen og vil nok være opptatt med landslagsspill når det for Liverpool er spillepause mellom Fulham hjemme 9. november og derbyet på Goodison Park 23. november.

Øvrige spillere som vil være opptatt med playoff hos Liverpool er Luis Suarez, Victor Moses og Kolo Toure. Suarez spiller for Uruguay mot Jordan 13. og 20 november, men returkampen i Uruguay. Moses og Nigeria har 2-1 å gå på før man spiller hjemme mot Etiopia 16. november, mens Toure og Elfenbenskysten er favoritter etter 3-1 i Senegal og før man spiller på eget gress 16. november.