Sår tvil om Reinas fremtid

Liverpool er i ferd med å hente Sunderland-keeper Simon Mignolet. Ifølge Liverpool Echo vil verken han eller Pepe Reina avfinne seg med å være reservekeeper på Anfield.

Liverpool fikk i går akseptert et bud på Sunderland-keeper Simon Mignolet. Anfield-klubben har ikke offentliggjort beløpet, men ifølge Liverpool Echo dreier det seg om en avtale verdt £9M. 24-åringen vil reise til Merseyside i neste uke for å diskutere personlige betingelser og gjennomføre legetesten. Lokalavisen antar at han kommer til å signere en femårskontrakt.

Signeringen av Simon Mignolet sår tvil om fremtiden til Pepe Reina i Liverpool. Spanjolen opplyste i forrige uke at han er lykkelig og tilfreds på Merseyside, og spekulasjonene som satte 30-åringen i forbindelse med en overgang til Barcelona har kjølnet.

Reina er imidlertid en av de best betalte spillerne i Liverpool FC, og med kjøpet av Mignolet får de røde to godt betalte keepere i stallen. Det er lite sannsynlig at noen av dem vil være fornøyd med å spille annenfiolin. Begge vil også være ivrige etter å styrke sin posisjon og representere sitt land i neste års VM-sluttspill.