Scoring av Agger ikke nok

Daniel Agger satte inn et straffespark for Danmark mot Bulgaria, mens Steven Gerrard hadde assist for England mot Montenegro, men begge kampene endte 1-1.

Bulgaria tok ledelsen i Parken i 2.omgang mot Danmark, men vertene hadde snart utlignet da Daniel Agger kontant sveipet inn et noe tvilsomt idømt straffespark. Agger spilte hele kampen. Italia er suveren gruppeleder, mens Danmark, Bulgaria og Tsjekkia ventes å måtte kjempe om 2.plassen.

England fikk en drømmestart borte mot gruppeleder Montenegro, da Wayne Rooney headet inn en corner fra Steven Gerrard etter bare seks minutter. Engelskmennene ledet fortjent ved pause, men Montenegro kom stadig sterkere i 2.omgang og fikk en ikke ufortjent utligning. Et par skuddforsøk fra Steven Gerrard, inkludert et bra frispark fra 20 meter, var det nærmeste England kom et sent vinnermål. Gerrard og Glen Johnson spilte hele kampen, mens Daniel Sturridge ble sittende på benken.

I en privatlandskamp hjemme mot Sverige, spilte Martin Skrtel 47 minutter i en kjedelig 0-0 kamp.

Pepe Reina satt på benken hele kampen da Spania tok en imponerende 1-0 seier i Paris og gikk forbi Frankrike på tabellen.