Scoring og miss av Jonjo

Jonjo Shelvey scoret et mål da England U21 utklasset Sverige med 4-0. Robinson, Wisdom og Henderson spilte også. Suso og Teixeira på banen for Spania og Portugal.

På en tung bane i Walsall kjørte ungdomslandslaget til England over en ung svensk motstander. Liverpools fire representanter startet alle kampen og ved pause stod det 3-0 etter scoringer av Tom Ince (2) og Jonjo Shelvey.

Shelvey vil nok likevel bli husket minst like mye for en miss etter snaut tjue minutter da et overlegg for Jordan Henderson ga ham muligheten til å headet inn for neste blank goal fra en meter, men Liverpoolspilleren satte ballen utenfor. Noen minutter senere banket han imidlertid et overlegg fra høyre via tverrliggeren og inn fra kort hold. 20-åringen spilte rett bak spissen for England.

Alle Liverpools spillere kom godt i fra det, hvor Shelvey og Henderson var mye involvert i de første 45 minuttene. Jordan Henderson hadde for eksempel en strålende pasning til den gode og Liverpool-linkede Tom Ince som gjorde at England fikk straffespark rett før pause. Sparket fra McEachran ble først reddet, før Ince satte inn returen.

Shelvey og Henderson ble byttet ut i pausen, mens Andre Wisdom og Jack Robinson spilte hele kampen. Wisdom var bunnsolid som midtstopper, mens Robinson spesielt i 2.omgang var aktiv på venstrebacken og kom ofte fram og fikk lagt gode innlegg. Connor Wickham scoret Englands 4-0 mål.

Suso spilte omtrent en time da Spania U21 spilte 1-1 hjemme mot Belgia. Liverpools midtbanespiller var nest sist på scoringen til spanjolene.

Joao Carlos Teixeira kom inn etter 58 minutter da Portugal U20 tapte 2-0 borte mot Frankrike.