Ser frem til playoff-semifinalen

U21-trener Alex Inglethorpe ser frem til tirsdagens playoff-semifinale mot Manchester United på Old Trafford.

- Vi spilte uavgjort 1-1 mot Manchester United på Old Trafford sist mandag. Resultatet betydde at United kom foran oss på tabellen i Barclays U21 Premier League. Men vi møter dem på nytt i semifinalen i turneringen på tirsdag. Det er en kamp vi virkelig ser frem til, sier Inglethorpe til Liverpoolfc.com.

- Det var virkelig synd vi bare klarte uavgjort i mandagens kamp, for vi begynte på vidunderlig vis. Vi spilte veldig bra de første 5-6 minuttene. Pasningsspillet var veldig bra, og så scoret Jonjo Shelvey et fantastisk mål. Scoringen fra 30 meter foran Stretford End hører hjemme i en Premier League-kamp.

- Skuffelsen kom minuttet etterpå, da vi fikk Stephen Sama utvist. Det ødela kampen litt, fordi det ødela rytmen i kampen. United fikk et sent utligningsmål, og vi måtte nøye oss med uavgjort.

- Men det var mye positivt å ta med seg fra kampen. Jeg vil trekke frem Kristoffer Peterson, som er en fantastisk gutt å jobbe med. Han har erkjent at han må jobbe mer med den defensive delen av spillet sitt. Det faktum at vi måtte spille med 10 mann ga ham sjansen til å jobbe med noe som ikke er hans sterke side. Du får ikke den samme intensiteten i den jobbingen på trening. Så om utvisningen ødela kampen, vil noen av våre spillere, som Kristoffer, ha dratt nytte av det.

- Unge Jack Dunn jobbet hardt på topp uten å få særlig betalt for det. Men måten han jobbet på var veldig intelligent. Han var veldig dyktig til å avgjøre når han skulle presse, og hvordan han skulle presse. Jeg var veldig imponert over hvor hardt han jobbet.

- Scenarier som dette er ikke noe du vil skal skje hele tiden, men når det først skjer, og du blir tvunget til å spille med ti mann i en lang periode, vil du heller at det skjer i en U21-kamp enn når du debuterer for førstelaget i Premier League.