Ser opp til kapteinen

Jordan Henderson ser opp til Steven Gerrard, og sier at det er en ære å få trene med kapteinen hver dag. Stevie G kan score sitt hundrede ligamål i morgen.

Det er denne uka 10 år siden Steven Gerrard fikk kapteinsbindet i klubben. Etter å ha ledet England til fotball-VM i Brasil med scoring i 2-0 seieren over Polen, kan han i morgen score sitt hundrede ligamål for Liverpool. Gjør han det blir han den 24. spilleren til å gjøre det i Premier League. Jordan Henderson er begeistret for sin leder.

- Alle ser opp til han. Ungguttene, de unge jentene, folk fra akademiet og førstelaget. Det er mange som ser opp til han. Det å trene med han og spille med han hver dag er en ære, og jeg har lært mye på den tiden jeg har vært her. Forhåpentligvis kan jeg lære mye mer, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

 

- Han er en leder på banen, men jeg ser på han som en leder også utenfor banen, og det må du lære av. Du lærer alltid av mennesker som det. Jeg prøver å ta inn så mye som jeg kan, og ta det med i mitt eget spill.

 

Jordan Henderson har vært landslagskaptein for England U21 de siste årene, men er nå for gammel. Han har fem landslagskamper så langt, og vil håpe at han kan imponere nok til å bli vurdert for troppen som skal til Brasil.

 

- Jeg tror alle ønsker å spille for England, og jeg er sikker på at dersom du gjør det bra for klubben vil du få sjansen. Dersom jeg jobber hardt for Liverpool, så vet du aldri - kanskje jeg får en mulighet til å spille.