Sesongen over for Allen

Ifølge The Times har LFC besluttet at Joe Allen nå skal gjennomføre sin planlagte skulderoperasjon, og det blir trolig allerede i denne uka. Dette vil medføre at sesongen er over for waliseren.

23-åringen skal over flere måneder ha vært plaget med en vond skulder og ifølge The Times skal det ha hatt en stadig sterkere innflytelse på formen til Joe Allen utover i sesongen. En kunne tydelig se at spilleren holdt seg til skulderen under 1.omgang mot Southampton på lørdag.

En håpet at midtbanemannen skulle kunne fortsette å være tilgjengelig i noen kamper til, men Allen måtte melde forfall til landskampene for Wales i denne og neste uke og The Times hevder at Liverpool nå har besluttet at det er bedre å få gjort unna operasjonen så hurtig som mulig. Det innebærer sannsynligvis at inngrepet blir gjort i inneværende uke.

Operasjonen er ventet å holde Joe Allen ute i tre måneder, som betyr at denne sesongen er over men at han uten komplikasjoner vil være tilgjengelig til pre-season starter opp igjen i juli.