Sevilla bekrefter bud på Luis Alberto

Liverpool har lagt inn et «godt bud» på Sevilla-talentet, ifølge Andalucía-klubbens sportsdirektør Ramón Rodríguez Verdejo.

– Liverpool viser reell interesse for Luis. Ingenting er signert, men de har kommet med et godt tilbud, sier Rodríguez Verdejo.

Andalusierne ønsker angivelig ni millioner euro for angriperen, som denne sesongen var utlånt til Barcelona B i Segunda División. Rodríguez Verdejo avslører ikke størrelsen på budet, men sportsdirektøren til Sevilla slår fast at klubben ennå ikke har akseptert tilbudet.

– Det er et godt tilbud, med all respekt for Luis. Vi vet ikke hva som vil skje, men foreløpig er ikke budet akseptert, sier han.

Sevilla er i økonomiske vanskeligheter og kan bli tvunget til å gi slipp på den talentfulle angriperen. Rodríguez Verdejo ønsker uansett ikke at unggutten skal forsvinne til engelsk fotball på billigsalg.

– Jeg husker at det ble oppstuss da vi leide ham ut. Nå er vi alle enige om at markerdsverdien hans er høyere, og at han har vokst som spiller, konkluderer sportsdirektøren overfor Sevillas offisielle tv-kanal.