Shelvey åpnet scoringene for England U21

Et knallhardt frispark fra Jonjo Shelvey sørget for 1-0 ledelse mot Østerrike. Wisdom, Sterling, Robinson og Henderson også involvert.

Det var gått 40 minutter da England fikk frispark rett utenfor 16-meteren. Til da hadde Jonjo Shelvey hadde den største sjansen for vertene med et skudd like utenfor stolperota. Keeperen til Østerrike ble dømt til å ha tatt med seg ballen utenfor straffefeltet med hendene og ble sendt i dusjen. Jonjo tok frisparket og banket ballen lavt inne ved stolpen i keeperhjørnet.

Tidlig i 2.omgang fikk England straffe da en forsvarer blokkerte et skudd med hånden, og med sitt andre gule kort fikk gjestene nok en utvisning. McEachran scoret fra straffemerket.

Martin Sordell og Connor Wickham sørget for sluttresultat 4-0, den siste scoringen etter gjennomspill fra Jordan Henderson.

Jonjo Shelvey var mye involvert i sin rolle bak spissen i de 61 minuttene han spilte, og kunne fort hatt både en og to scoringer til.

Raheem Sterling spilte også en drøy time, og hadde noen fine touch ute på venstrekanten uten å være like delaktig i spillet.

Andre Wisdom var lengst på banen av de røde, da han gjorde en meget solid 1.omgang som høyreback, mens han hadde lite å gjøre som midtstopper mot ni mann frem til han ble byttet ut etter 78 minutter.

Jack Robinson fikk en omgang som meget offensiv venstreback, mens Jordan Henderson var meget bra på sentral midtbane den siste halvtimen.