Shelvey vil kjempe seg tilbake

Det er over en måned siden Jonjo Shelvey startet en ligakamp, og 20-åringen vil gjerne gjøre som kollegaene Jordan Henderson og Stewart Downing og fighte seg inn på laget igjen.

Ikke siden 1-3 mot Stoke 2.juledag har Jonjo Shelvey fått tillit fra avspark i Premier League. For andre spillere som har vært på grensen til å etablere seg i startoppstillingen, Jordan Henderson og Stewart Downing, har det gått andre veien og de har fått stadig mer spilletid.

- Stewart og Jordan spilte ikke ved starten av sesongen og de har arbeidet hardt hver eneste dag siden for å kjempe seg inn på laget, forteller Shelvey til Liverpools hjemmeside.

- De har trent knallhardt og det har betalt seg for dem. De har nå begge hatt en god periode på laget og Jordan har scoret i de to seneste kampene.

- Jeg er glad på hans vegne, men jeg skulle gjerne vært i hans sko og kommet meg inn på laget igjen.

- Jeg har ikke spilt mye i det siste, og nå vil det bli enda større kamp om plassene, forklarer Jonjo etter at Liverpool også hentet inn Philippe Coutinho i det siste transfervinduet.

- Det er opp til oss som ikke får spille å brette opp ermene og vise manageren og trenerstaben hva vi kan gjøre. Det handler om å være profesjonell og arbeide fra dag til dag.

- Steven Gerrard er en rollemodell du kan se opp til, både på og utenfor banen. Jeg er i praksis også naboen hans, da jeg bor 25 meter unna, og vet at han er der hvis jeg behøver noen råd.

- Når du reiser til en plass som Arsenal, er det alltid bra hvis du får med deg poeng, reflekterer Jonjo Shelvey etter onsdagens kamp. – Jeg synes måten vi spilte på i 1.omgang gjorde at vi hadde fortjent mer enn ett poeng. Sjefen sa at vi ikke skulle være for skuffet med uavgjort.

- Vårt mål var å ta fire, forhåpentlig seks poeng, fra kampene mot Arsenal og Manchester City og jeg tror Arsenal vil være den vanskeligste av de to kampene.

- Da vi tapte mot Oldham var det et stort sjokk for klubben men det var opp til spillerne å rette det opp igjen, og jeg synes vi gjorde det mot Arsenal.

- Vi er ute av cupene og har bare to trofeer igjen å kjempe for. Det er skuffende å være ute av FA-Cupen, men etter min mening har vi slått bra tilbake.