Siste uken med Carra

Brendan Rodgers innrømmer at den siste uken med Jamie Carragher i klubben vil bli en rar uke.

- Dette blir en merkelig uke. Jamie er en utrolig mann. Det vil bli sagt mye om ham denne uken. Hans ydmykhet og hans gjennomførte profesjonalitet er utrolig. Han vil begynne i media neste år, og vil demonstrere sin intelligens der, sa Liverpool-manageren til pressekorpset etter gårsdagens kamp på Craven Cottage.

- Hans kunnskaper om fotball vil gjøre det til en fornøyelse å se ham som ekspert på TV. Han vil gi supporterne en enorm innsikt i spillet neste år, for han går rett fra det å være på topp ute på banen og inn i TV-ruten.

- Prestasjonen hans i denne kampen viste meg at han ville ha vært i stand til å fortsette karrieren. Men han ønsket hele tiden å gi seg mens han var på topp, og det er ikke tvil om at det er eksakt dette han gjør, for han presterer på topp, topp nivå.

- Han har ikke ligget på latsiden en eneste dag etter at jeg kom til klubben. Han har trolig ikke ligget på latsiden en eneste dag siden han var åtte år gammel og kom til Liverpool. Han er et fenomen. Jeg jobbet med mange toppspillere i min tid i Chelsea, og har aldri sett maken til Carragher.

- Jeg synes det er veldig trist at han gir seg, da han for meg står frem som alt jeg ønsker i en spiller. Jamie har aldri ønsket seg en enkel dag. Han gjør ære på denne fotballklubben og sin familie, og det er en sann glede å jobbe sammen med ham.

- Når jeg kom til Liverpool handlet alt om å få på plass en filosofi. Alle assosierer filosofien med et visst spillesystem, men for meg er filosofien en livsstil. Det handler om å innføre en norm for hvordan man opptrer. En viss stil. Systemet blir irrelevant. Det kan være 4-2-3-1, 4-4-2, 4-3-3 eller hva som helst.