Skrtel går trolig ikke til Napoli

Agenten til Martin Skrtel hevder at hans klient neppe havner hos Rafa Benitez og Napoli. Liverpool måtte ut med over £1M for å si farvel til Andy Carroll.

 Det har vært ventet at Martin Skrtel ville forlate Liverpool i sommer, etter at slovaken mot slutten av siste sesong mistet sin plass i startoppstillingen til de røde. Ryktene om en overgang har imidlertid så langt vært nokså vage, selv om Napoli og Rafael Benitez nylig har blitt linket.

I et utspill som nok også må betegnes som taktisk, sier spillerens agent Karel Csonto at Martin aldri har sagt at han ønsker å forlate Anfield og at Napoli uansett neppe har råd til å hente 28-åringen.

«Martin skal flytte vekk fra Liverpool? Jeg vil understreke at Skrtel aldri har sagt at han ønsker å reise, siden vil det avhenge av Liverpool da alt kan forandre seg», sier Csonto til Tuttomercatoweb.

«Det er sant at de to siste sesongene har vært vanskelig, men i fotball kan alt skje.

«Napoli? Jeg tror ikke de har de finansielle muligheter til å hente ham. Liverpool har ikke fastsatt noen pris da de ikke har til hensikt å selge spilleren. Jeg tror uansett ikke at Napoli har råd til hans lønn.»

Ifølge The Times måtte Liverpool gi Andy Carroll en bonus på mer enn £1M for at overgangen til West Ham skulle gå i orden. Londonerne betalte £15,5M for spissen, som kan øke med ytterligere £2M ut fra visse kriterier.