Skrtel usikker om fremtiden

Martin Skrtel sier til media i hjemlandet Slovakia at han ble vraket til fordel for Carragher siden Rodgers ønsket bedre organisering av forsvaret.

Hvorfor har du ikke startet de siste kampene for Liverpool i Premier League, ble Martin Skrtel spurt av slovakiske sport.sk.
- Det er et spørsmål du må stille til manageren. For øyeblikket er jeg ikke med i startelleveren og det er noe jeg bare må respektere.

Har Brendan Rodgers fortalt deg hvorfor du ble vraket?
- Han ga meg en årsak, men jeg er usikker på om det var den virkelige grunnen. Jeg er imidlertid ikke typen som banker på døra til manageren. Vi er på talefot, men det er gjerne han som tar initiativet til en samtale.

Hvilken årsak var det han ga deg?
- Det skjedde etter kampen mot Man Utd i midten av januar. Før det hadde vi vunnet to kamper, 3-0 borte mot QPR og hjemme mot Sunderland hvor vi også holdt buret rent. Mange ga meg god kritikk etter kampen i Manchester som vi tapte 1-2. Manageren fortalte meg at han syntes vi ikke hadde vært godt nok organisert i de siste kampene og at han derfor ikke ville benytte meg de neste kampene.  Jeg vet ikke hvilke kamper han tenkte på siden vi hadde vunnet de to foregående kampene og ikke sluppet inn mål.

Hvis det ikke er årsaken, hva er det da?
- Det er noe jeg ikke ønsker å snakke om nå. Kanskje etter sesongen, men ikke nå. Jeg ønsker ikke å skape konflikter, det viktigste er at laget har suksess og jeg vil støtte dem enten det er fra benken eller tribunen.

Hvordan ser din fremtid?
- Det eneste jeg kan gjøre nå er å vente, siden jeg er skadet. Da jeg var frisk ga jeg alt jeg hadde for å vise manageren at jeg hører hjemme her. Jeg ventet på min sjanse og jeg fikk en i Petersburg, men jeg har ikke spilt etter det. Dessverre er jeg nå skadet og vi får seg hva som skjer når jeg blir spilleklar igjen.