Skuffet over andreomgangen

Jordan Henderson er skuffet over Liverpools prestasjon i andre omgang mot Crystal Palace, selv om det til slutt ble seier 3-1.

Liverpool lot gjestene fra London komme inn i kampen igjen i løpet av de siste 45 minuttene på Anfield lørdag ettermiddag. Det irriterer midtbanespiller Henderson.

- Det er selvsagt frustrerende at slikt skjer, når du på trening ser hvor gode vi er som gruppe. Vi har en rekke gode spillere, og ønsker å prestere opp mot vårt beste i hver eneste kamp, sier Henderson til Liverpool Echo.

- I pausen ønsket manageren at vi skulle gå ut på banen og vinne kampen med fire eller fem mål, og spille slik vi gjorde i første omgang. Det skjedde ikke, og han vil også være frustrert over det. Vi er alle skuffet over måten vi spilte på i andre omgang, for vi ønsket å vise oss fra en bedre side og score flere mål.

- Det klarte vi ikke, men det viktigste er selvsagt at vi tok de tre poengene. Vi ønsket å gå til landskampavbrekket med en seier, og det klarte vi, men vi kan prestere mye bedre enn dette som lag.

Henderson er imidlertid meget imponert over spissduoen Daniel Sturridge og Luis Suarez.

- Daniel har alltid vært en selvsikker gutt. Selv på England U21 ønsket han hele tiden ballen, slik at han kunne vise sin teknikk og få fyrt avgårde skudd. Nå har han fått sjansen til å spille fast som spiss i Premier League, og det tror jeg han har dratt nytte av.

- Han kom til Liverpool og fikk tillit av en manager som tror på ham. Han viser nå hva han kan utrette, og betaler tilbake for den tilliten manageren har vist ham. Han er i strålende form, og blir bedre hele tiden, med sitt overblikk, sin ballkontroll og sine avslutninger. Han har egentlig alt.

- Jeg tror han vil være strålende for England i de kommende landskampene. England skal ut i to viktige kamper, og han kan bidra mye i de to kampene. Han er i form, og scorer mål. Jeg tror han vil spille en viktig rolle for England.

Luis Suarez er også tilbake etter suspensjon, og viser samme stabile form som i fjor ved å bidra med tre mål på tre kamper.

- Luis vil være til stor hjelp for Daniel. Sistnevnte vil lære mye av Luis, men Daniel var også strålende da Luis ikke var tilgjengelig. Om Daniel er alene på topp eller sammen med Luis vil han gi oss kreativitet fremover på banen.

- Daniel og Luis spilte noen kamper sammen før Luis ble suspendert, men etter at Luis kom tilbake har de virkelig funnet tonen. De vet hvor de har hverandre, og de har vært enestående. De kan spille en svært viktig rolle for oss denne sesongen.

- Spillet flyter bra for oss nå i den formasjonen vi spiller. De to på topp kan vandre en god del, og finne rom.

- Som lag må vi stenge døra bakerst, og ligge kompakt. Fremover på banen er vi på høyde med alle.