Skulle gjerne brukt Coutinho mer

Brendan Rodgers skulle gjerne brukt Philippe Coutinho mer enn den ene omgangen han fikk mot Arsenal, men manageren mener at det ikke ville ha vært medisinsk forsvarlig.

Aller helst ville Rodgers ha brukt den kreative brasilianeren fra start på Emirates, men manageren ønsket ikke å ta noen sjanser med midtbanespilleren etter hans skulderoperasjon og seks uker på sidelinjen.

- Vi satte inn Coutinho i pausen, og han bidro til å tette hullene som Arsenal fikk boltre seg i de første 45 minuttene, samtidig som vi kunne beholde to mann på topp, uttaler Rodgers til Liverpool Echo.

- Han var fantastisk når han kom inn. Han er en vidunderlig spiller som vi hadde likt å starte kampen med, men han var akkurat tilbake etter skade, og fikk legens klarsignal til å spille bare et par dager før kampen. Når vi satte ham inn ga det oss muligheten til å kontrollere kampen i større grad, ved å holde ballen i laget.

- Coutinho er en vidunderlig spiller, og vi har fått et stort talent for rundt £8M. Han er utrolig. Hans føtter, hans talent og evner med ballen er av høy klasse.