Slo colombiansk lag

Liverpool U18 startet turneringen med seier i Newark Liberty International Soccer Summit i USA, da de slo colombianske Fuddercol.

Liverpool skal ha sett farlige ut hver gang de angrep, og kom tidlig nær ved både Harry Wilson og Sergi Canos. Oluwaseyi Ojo og Ryan Kent spilte seg begge til sjanser, men det sto målløst mot Fuddercol til pause.

I andreomgang fikk de unge røde hull på byllen da Ryan Kent ble lagt ned i feltet. Nathan Burke var sikker fra straffemerket, og satte inn 1-0.

Fire minutter før full tid scoret Louis Robles et nydelig mål helt oppe i det venstre krysset som ga Liverpool en 2-0 seier.

De andre lagene i Liverpools gruppe er israelske Maccabi Haifa og St. Benedict's Prep fra New Jersey.

Disse spilte for Liverpool: Firth, Brewitt, Cleary, Polgar, Roberts, Wilson, Tricket-Smith, Burke, Ojo, Canos (O'Hanlon 55) og Kent (Robles 64).

Anerkjente @youngcules, som følger Barcelona-akademiet La Masia tett, twitret tidligere i dag at det å miste Sergi Canos til Liverpool var sommerens største nedtur nedtur: "Det største tapet for La Masia i sommer var å miste den 16 år gamle spissen Sergi Canos. Han er bedre enn både Sanabria og Buenacasa etter min mening. Et briljant talent".