Southampton U21 - Liverpool U21 1-1

Det ble uavgjort på sørkysten, etter at Vegard Forren scoret for vertene før pause og Krisztian Adorjan utlignet i 2.omgang. Liverpool hadde forjent seieren etter en god avslutning.

Liverpools lag: Gulacsi, Roddan, Wisdom, Sama, Jones, Coady, Teixeira, Adorjan, Shelvey, Suso, Morgan (Dunn 73)  Reserver: Ward, Brannagan, Baio, Nacho.

Southampton: Gazzaniga, Chambers, Stephens, Forren, Targett, Robinson, Ward-Prowse, Sinclair, Saidi (McQueen 53), Rowe

Southampton har Vegard Forren i sitt midtforsvar.

Andre Wisdom spiller på venstreback, Teixeira og Suso ligger foran ankeret Coady på midtbanen, mens Jonjo Shelvey er sentralt på topp med Morgan og Adorjan på hver side.

12.min: Suso skaffer seg plass på 20 meter, men får ikke noe sting i skuddet som går rett på keeper.

14.min: Suso og Adam Morgan kombinerer ved hjørnet av 16-meteren, men Morgan avslutter svakt da han prøver å bende ballen i det bortre krysset.

17.min: Southampton har ballen i nettet da et overlegg fra venstre blir satt inn ved bortre stolpe, men linjemann har vinket for offside.

19.min: Southampton sender ballen i stolpen etter en corner. Etter at Liverpool har hatt bra kontroll kunne hjemmelaget scoret to ganger på et par minutter.

24.min: Vegard Forren er med framover og skyter hardt via et forsvarbein og til corner. Peter Gulacsi får klarert hjørnesparket med en utboksing.

26.min: En strålende pasning fra Suso gjør at Adam Morgan kan løpe igjennom sentralt. Alene med keeper sender scouseren ballen på utsiden av stolpen. Kjempesjanse!

30.min: 1-0 FORREN - Southampton får en corner og Vegard Forren blir tillatt å lade venstreslegge ved motsatt stolpe. Ballen går inn ved bortre stolperot.

36.min: Gulacsi må først strekke seg for å få fistet vekk et frispark, før Forren har en ambisiøst forsøk fra 25 meter etter corneren.

42.min: Liverpool har et langt angrep rundt hjemmelagets straffefelt, som blir avsluttet med et hardt skudd fra Jonjo Shelvey. Skuddet havner i nettet, men går via Adorjan i offsideposisjon og som korrekt blir annulert.

43.min: Shelvey får gult kort for en ettersleng på Forren.

Liverpool startet brukbart, hvor man hadde bra kontroll på midtbanen og Suso virket livlig. Dette uten at man greide å skape de store sjansene. Southampton kjempet seg inn i kampen og presset fram flere cornere, hvor Vegard Forren på en av dem greide å trykke inn en ledelse for vertene. Da hadde Soton først hadde et forsøk i stolpen før Adam Morgan brente en kjempesjanse. Med en mer sentral Jonjo Shelvey kom Liverpool mer tilbake mot slutten av omgangen og ga håp om at man kan snu dette etter pause.

50.min: Robinson skyter frispark fra 25 meter for Southampton, men ballen dupper en halvmeter over motsatt kryss.

53.min: McQueen inn for Saidi hos Southampton.

55.min: Innbytter McQueen er nære på å presentere seg med en scoring, men igjen er linjemannen oppe med flagget da ballen blir satt inn fra kort hold.

59.min: Sinclair kommer seg ned til dødlinjen og avslutningen til McQueen går noen centimetere på utensiden av den bortre stolpen.

61.min: Roddan slår inn fra høyrekanten, Morgan lar ballen gå, men Adorjan får ikke skikkelig treff på skuddforsøket fra 12 meter.

62.min: Wisdom kommer dypt inn i vertenes straffefelt, slår 45 tilbake til Suso som treffer keeperen fra kort hold. Stor sjanse.

64.min: McQueen for Soton går innover og skyter rett på Gulacsi fra 20 meter.  Mer åpen kamp nå.

65.min: Sinclair går gult for å sparke vekk ballen.

66.min: Teixeira skyter hardt fra drøyt 20 meter, men uten særlig problemer for keeper.

69.min: Ambisøst skuddforsøk fra Suso fra nesten 30 meter, men høyt over.

72.min: Southampton har et par avslutninger, men Gulacsi redder greit.

73.min: Suso slår et flatt frispark til Shelvey, som skyter himmelhøyt over fra 16 meter.

73.min: Jack Dunn inn for Adam Morgan.

77.min: 1-1 ADORJAN - Jonjo Shelvey finner Krisztian Adorjan med en strålende pasning som ungareren sender i nettet med pannebrasken.

84.min: Et herlig dribleserie av Suso gjør at han kommer forbi hele forsvaret til Soton, men får akkurat en litt for tung touch da han skal avslutte fra kort hold.

86.min: Shelvey og Suso kombinerer fram til Jack Dunn, som skyter rett på keeper fra 20 meter.

90.min: Ariyibi inn for Sinclair hos Southampton.

Liverpool åpnet 2.omgang med å ha ballen mye, men hvor Southampton var vasse på sine kontringer. Den siste halvtimen dominerte imidlertid gjestene fra Merseyside. Hjemmelaget orket ikke lenger sitt harde press, mens Jonjo Shelvey ble flyttet ned på midtbanen. Shelvey styrte mye av spillet sammen med den fikse Suso. Utligningen kom ved en utmerket dyp pasning fra Jonjo, som fant Krisztian Adorjan på løp inn i feltet og som kunne heade inn fra kort hold. Uavgjort var det minste elevene til Alex Inglethorpe fortjente etter en god 2.omgang.