Spearing involvert i storseier

Jay Spearing spilte og var involvert i den ene scoringen da Bolton knuste Hull City på Reebok Stadium.

Bolton Wanderers klatret til 15. plass i Championship da de overraskende knuste Hull City 4-1 på Reebok Stadium i dag. Steve Bruce sitt Hull lå på andreplass på tabellen før dagens kamp.

Hjemmelaget scoret tre ganger på de første 8 minuttene, og Hull klarte aldri komme tilbake i kampen. En redusering fra Robbie Brady i det 68. minutt var lite til hjelp da Craig Dawson satte inn sitt andre to minutter senere.

Jay Spearing tar seg av mange av dødballene til Bolton, og det var hans innoverskrudde corner som førte til den første scoringen.

Den lille midtbaneterrieren er på et sesonglangt utlån fra Liverpool. Av andre tidligere kjente, spilte David N'Gog 74 minutter uten å komme på scoringslista.