Spiller på et vinnerlag

Simon Mignolet slår fast at det er stor forskjell på å være Liverpool-spiller kontra Sunderland-spiller.

- Forskjellen er stor. Nå er jeg på et lag som spiller for å vinne, ikke for å tape. Det betyr ikke at jeg har mindre å gjøre. Det viser statistikken. Jeg er en av de målvaktene i Premier League som blir satt på flest prøver, sier Mignolet til Daily Express.

- I England, ikke bare i Liverpool, blir jeg til stadighet spurt om hvorfor jeg ikke er førstevalg for det belgiske landslaget. Jeg vet ikke hva jeg skal svare på det, når folk spør meg.

- Jeg legger ikke skjul på at det er min ambisjon å bli førstekeeper for Belgia, og aller helst skulle jeg blitt det før VM. Brasil er fortsatt et stykke unna i tid. Selv om ambisjonen min er å bli førstevalg mellom stengene, så er det viktigste at laget er godt forberedt til å levere en god prestasjon. Det har førsteprioritet, og er mye viktigere enn mine personlige ambisjoner.

- Jeg vil selvsagt gjøre alt for å vise mitt potensial, men ikke på bekostning av kollektivet. Dersom jeg ikke får noe som helst å gjøre, er det greit for meg. Det vil være et bevis på vår gode organisering og hvor effektive vi er.