Spillere tilbake for WBA

Steve Clarke håper å ha en nær fulltallig tropp spilleklar til møtet med Liverpool mandag kveld, selv om det er et par spørsmålstegn inkludert Peter Odemwingie.

Zoltan Gera er ute med en langvarig kneskade og Goran Popov soner suspensjon for å ha spyttet etter en motspiller i siste kamp mot Tottenham, men ellers kan West Bromwich og hovedtrener Steve Clarke ha en fulltallig tropp å velge fra.

Youssouf Mulumbu er tilbake fra Afrikamesterskapet hvor han var i troppen til Kongo, og selv om han mistet kampen mot Tottenham med en kneskade er han forventet å bli klar til oppgjøret på Anfield.

Jerome Thomas ble i dag sendt hjem fra trening med influensa og blir regnet som tvilsom til turen til Merseyside.

West Bromwich har bøtelagt Peter Odemwingie etter spissens mye omtalte flørt med QPR i håp om å signere for London-klubben i det siste transfervinduet. Clarke holder imidlertid muligheten åpen for at han er med i troppen mot Liverpool.

Etter en god start på sesongen har ikke West Bromwich vunnet en ligakamp i 2013 og har to poeng på de åtte siste kampene i Premier League.

Laget til WBA i siste kamp mot Tottenham: Foster, Reid, Olsson, McAuley, Popov, Yacob (Fortune 82), Morrison, Brunt, Dorrans (Rosenberg), Long, Lukaku.