Spilletid i ligaen står sentralt for Carragher

Jamie Carragher sier at spilletid i Premier League vil ha betydning for om han kommer til å fortsette spillerkarrieren på Anfield.

Jamie Carraghers kontrakt med Liverpool utløper etter sesongen. Brendan Rodgers mener at forsvarsspilleren er i god nok form til å fortsette karrieren, og har antydet at ønsker visekapteinen med videre. Spilleren selv er skuffet over lite spilletid i Premier League denne sesongen. Lørdagens opptreden mot Norwich var bare hans andre ligakamp under Rodgers. Han har startet 11 kamper i andre turneringer, men innrømmer at Premier League er hovedfaktoren om han skal fortsette. Det har ennå ikke vært samtaler om en ny kontrakt.

- Manageren har vært storartet mot meg. Han har forsøkt å involvere meg, men det har vært en vanskelig sesong for meg når det gjelder å få starte kamper. Jeg har spilt mye i Europa, FA-cupen og ligacupen, men Premier League er det viktigste for klubben og spillerne. Vi alle ønsker å spille der, og det er ikke noe annerledes for meg, sier Jamie Carragher til The Guardian.

- Manageren har alltid holdt meg involvert ved at han har hatt meg på benken eller satt meg inn i ulike situasjoner, men jeg ønsker å starte. Jeg er ikke forskjellig fra andre spillere. Jeg er fornøyd med at han ga meg tillit på lørdag, og fornøyd med at det gikk bra.

- Det er opp til manageren og klubben å ta en avgjørelse som det (å tilby ny kontrakt). Jeg er fornøyd med at jeg fikk en kamp i helgen, og jeg håper å få noen flere nå. Det var bare min andre start i ligaen denne sesongen, og det er skuffende fra mitt ståsted. Jeg har sagt at jeg ikke skal klage, og jeg vil bare forsøke å starte flere kamper og være involvert frem til sesongslutt.

- Jeg skal prate med managereen mot slutten av sesongen. Jeg har et åpent sinn, og jeg er sikker på at klubben har det samme. Men at klubben får resultater er det viktigste. Det dreier seg ikke om hva jeg kommer til å gjøre, det er noe vi kan ordne på en eller annen måte.

Brendan Rodgers innrømmer at Carraghers fremtid kommer til å bli vurdert på ukentlig basis.
- Det er vanskelig når du er seniorspiller og du ofte har vært førstevalg. Steven Gerrard og Jamie har uten tvil vært de beste spillerne for Liverpool i 10 år. Hvis dette glipper på 18 måneder, og du ikke spiller så mye, så vil det få spilleren til å stille spørsmål. Vi får bare ta en uke av gangen. Han og jeg snakker mye sammen. Det jeg vet er at han blir 35 år 28. januar, men for meg er han super-fit, i bra forfatning og kan fortsette å spille.

- Det er ingen tvil om at vi har savnet hans lederegenskaper. Vi har gjort det veldig bra mot lag på Anfield, men i store kamper ønsker vi å slå fra oss, og til det trenger du erfaring, lederskap og organisering. Det er noe jeg vet Jamie har.