Starter treningen 2.juli

Liverpool Echo melder at Liverpools førstelagstropp vil starte oppkjøringen til den nye sesongen på Melwood tirsdag 2.juli. Treningskamper i Norge og Irland.

Liverpools tropp har nå tatt sommerferie og reist hver til sitt, men førstelagsspillerne vil altså være tilbake på Melwood 2.juli for å starte preseason-treningen.

Etter et par uker på Melwood reiser så troppen til Asia og Australia for å spille treningskamper. Det er snakk om en to ukers tur med Indonesia, Australia og Thailand som stoppesteder. Deretter venter Steven Gerrrards testimonialkamp på Anfield lørdag 3.august, før pre-season ifølge Liverpool Echo avsluttes med treningskamper i Norge og Irland. Etter det liverpool.no erfarer er det snakk om en kamp mot Vålerenga på Ullevaal onsdag 7.august og en kamp mot de skotske mestrene Celtic i Dublin lørdag 10.august. Dette er dog ikke bekreftet av klubben ennå.

I fjor ble Liverpools sesongforberedelser forstyrret av at spillere kom sent tilbake i trening etter å ha deltatt i EM og OL. Denne sommeren blir det færre slike problemer.

- Nå som sesongen er over gir det oss muligheten til å reflektere over året som er gått. Spillerne trenger denne pausen både mentalt og fysisk, sier Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Men vi tar det minimum med pause vi kan ha fra fotballen. Vi vil være tilbake veldig tidlig for å starte pre-season 2.juli. Jeg ønsker at vi skal være i kanonform når sesongen starter. Pre-season blir annerledes dette året. Spillerne vil være tilbake på treningsfeltet så tidlig som mulig, for å bli klare og forberede seg på hva som forhåpentligvis blir en spennende sesong neste år.