Sterling frikjent

Retten i Liverpool har frikjent Raheem Sterling for overfall. Sterling ble anmeldt for overfall av sin tidligere kjæreste i august, etter en krangel i Huyton.

Liverpool-vingen Raheem Sterling er blitt funnet ikke skyldig i overfall i retten i Liverpool i ettermiddag. 18-åringen var tiltalt for overfall mot sin tidligere kjæreste Shana Halliday etter en krangel.

Sterling erklærte seg ikke skyldig i august, og i dag gikk rettsaken av stabelen i Liverpool Magistrates' Court. Der ble det slått fast at paret hadde en krangel over en tekstmelding etter å ha spist middag sammen i Manchester den 8.august.

Sterling ble frikjent etter at Crown Prosecution Service trakk tilbake anklagen, fordi Sterlings tidligere kjæreste ikke var spesielt overbevisende i vitneboksen. Hennes vitneutsagn i dag samsvarte dårlig med forklaringen hun ga politiet da hun anmeldte saken.

- Vi hadde en heftig krangel fordi jeg hadde sett en tekstmelding på telefonen hans. Krangelen startet fordi jeg forsøkte å ta telefonen hans, sa Miss Halliday i retten.

- Vi fortsatte å krangle. Vi kalte hverandre stygge ting. Det var jeg som begynte. Ti minutter etter at vi forlot restauranten stoppet vi ved en bensinstasjon. Da jeg kom tilbake, sa han at jeg skulle komme meg ut av bilen. Jeg nektet fordi det regnet. Han sa jeg måtte ut av bilen, og dyttet meg og sa at forholdet var over. Jeg dyttet og slo han i brystet og hendene, og han dyttet og skubbet armen og ryggen min, forklarte Halliday videre.

Vitneutsagn tyder på at krangelen startet mens bilen var i fart på veien. Sterlings sorte Range Rover skal ha bråstoppet, før krangelen fortsatte ute i gaten. Paret hadde feiret Miss Hallidays 20-årsdag med middag i Manchester tidligere på kvelden.