Sterling med scoring for England U21

England U21 vant hele 6-0 over Skottland U21 i en privatlandskamp på Bramall Lane i kveld. Raheem Sterling gjorde Englands andre mål.

Både Andre Wisdom, Raheem Sterling og utlånte Jack Robinson var i Englands startoppstilling i Sheffield. Wisdom sågar som kaptein.

England tok ledelsen allerede i det tredje minutt. Vingen Nathan Redmond scoret, etter et utsøkt langt fremspill av tidligere Liverpool-spiller Jonjo Shelvey.

Andre Wisdom, Jack Robinson og det øvrige England-forsvaret ble satt på få prøver av Skottland, og det var ikke ufortjent at Raheem Sterling økte Englands ledelse til 2-0 etter 37 minutter. Sterling befant seg plutselig alene med keeper etter at en pasning forandret retning i lagkamerat Connor Wickham, og Liverpool-vingen satte ballen kontant i nettet.

England punkterte kampen fullstendig med fire mål i løpet av de første 16 minuttene av andre omgang. Scoringene var signert Connor Wickham, Ross Barkley, Jonjo Shelvey og Tom Carroll.

Raheem Sterling og Andre Wisdom ble byttet ut etter henholdsvis 66 og 72 minutters spill.