Sterling med to mål i storseier

Raheem Sterling scoret to mål da England U21 beseiret San Marino U21 hele 9-0. Jack Robinson spilte 90 min. Stortap for Villyan Bijev og Bulgaria U21. Stephen Sama vant med Tyskland U20.

England U21 kjørte over San Marino U21 på Greenhous Meadow i Shrewsbury. Engelskmennene stoppet ikke før det sto 9-0 i målprotokollen i EM-kvalifiseringskampen, og det er ny scoringsrekord for England på det nivået. Raheem Sterling nettet 2-0-målet i det 15.minutt. Kantspilleren kom inn i feltet og avsluttet svakt, men kunne sette returen i mål fra kloss hold (se bildet). I det 59. minutt ordnet Sterling 7-0 da han lobbet over keeper fra like utenfor 5-meteren. Sterling var tredjesist på 5-0-målet til Tom Ince i det 42.minutt, mens Will Hughes spilte vegg med Sterling i det 78.minutt før Derby-spilleren scoret 8-0. Utlånte Jack Robinson kom til flere innlegg i kampen, og var også nær nettkjenning med et skudd i tverrligger i sluttminuttene. Sterling og Robinson spilte samtlige minutter. Michael Keane (13), Danny Ings (18, 48), James Ward-Prowse (24), Carl Jenkinson (61) scoret de øvrige målene. England topper gruppe 1 med 16 poeng etter seks kamper.

Bulgaria U21 tapte hele 1-5 hjemme mot Slovenia U21 i EM-kvalifiseringen. Villyan Bijev ble byttet inn i det 65. minutt, på stillingen 1-3. Bulgarerne fikk en spiller utvist mot slutten. Bulgaria ligger på 5.plass i gruppe 2 med kun åtte poeng etter åtte kamper.

Tyskland U20 beseiret Polen U20 1-0 foran 7200 tilskuere i Leczna. Stephen Sama ble byttet ut i det 63. minutt.  FC Köln-spiller Maximilian Thiel nettet i det 55. minutt. Kampen inngikk i en firenasjonersturnering. Seieren førte Tyskland opp fra 4. til 1.plass på tabellen. Tyskland har syv poeng på fire kamper. Deretter følger Italia med seks poeng på fire kamper, Polen med seks poeng på fem kamper og Sveits med fem poeng på fem kamper. Tysklands neste kamp er mot Sveits i mars.