Sterling ordnet straffespark

Raheem Sterling spilte 66 minutter for England U21 i 4-0-seieren mot San Marino U21. Suso byttet inn for Spania U21.

England U21 ledet 1-0 borte mot San Marino U21 etter scoring av Manchester Uniteds Michael Keane da Raheem Sterling fikk straffespark like før pause. Hjemmelagets keeper ble utvist for forseelsen. Tottenhams Harry Kane tok ellevemetersforsøket etter en mindre diskusjon med Sterling, og omsatte straffesparket i scoring. Kane økte til 3-0, før han fullførte sitt hattrick og fastsatte sluttresultatet til 4-0. Sterling ble byttet ut like etter den tredje scoringen. Liverpool-spilleren pådro seg gult kort for filming i det 21. minutt. Utlånte Jack Robinson var verken på banen eller benken.

Spania U21 beseiret Bosnia & Hercegovina U21 3-2 i Murcia. Suso entret gressteppet i det 84. minutt, på stillingen 3-2. Armin Hodzic står på venteliste for Bosnia & Hercegovina i tilfelle skader.