Stoke U18 - Liverpool U18 4-0

Effektive og robuste Stoke utnyttet forsvarsfeil hos Liverpool, og scoret to mål i hver omgang.

Liverpool: Fulton, Baio, Whelan, Cleary, Maguire, Rossiter, Branagan, Kent (Robles 80), O'Hanlon, Trickett-Smith, Sinclair  Innbyttere: Crump, Heaton, Roberts, Philipps, Robles

Stoke: Eve, Makrillos, Sanders, Hulme, Watkins-Clarke, Ward, Cook (Wesley 75), Barrington, Fenton, Waring (Hopkinson 78), Scott (Lecygne 80).

Kampen spilles på Britannia Stadium.

1.omgang:

2.min: 1-0 - WARING: Det store spisen Waring blir ikke plukket opp på et frispark løftet inn i feltet og han kan enkelt score fra fem-seks meter.

14.min:
Bra angrep av Liverpool som ender med at O'Hanlon får skutt like innenfor det venstre hjørnet av straffefeltet. Keeper redder imidlertid det harde skuddet som går nokså rett på ham.

25.min: 2-0 - COOK: Stoke slår langt inn fra venstrekanten, keeper Ryan Fulton får ikke tak innlegget og Cook kan enkelt doble ledelsen for hjemmelaget.

42.min:
O'Hanlon spiller fram Sinclair på venstresiden, men skuddvinkelen blir spiss og keeper redder nokså komfortabelt.

43.min: Gult kort til midtsopper Watkins-Clarke hos Stoke.

45.min: Trickett-Smith prøver å lobbe over den store keeperen Eve hos Stoke. Godt forsøk, men Eve får fingertuppene på ballen.

Pause: Frustrerende omgang for Liverpool U18 slik det også var hjemme mot dette laget fra Stoke. Vertene tok ledelsen tidlig etter en dødball, og mens det har vært nokså jevnt spillemessig har Stoke vært farligere på sine faste situasjoner enn hva Liverpool har vært framover. Det har blitt noen nesten situsjoner, hvor spesielt Jerome Sinclair har truet med å komme igjennom med sin fart og bevelse, men de store mulighetene har uteblitt. Dette unge U18-laget behøver en redusering, helst tidlig i 2.omgang, mot mer robuste motstandere.

2.omgang:

49.min: Kent spiller tilbake til Brannagan, men skuddet til midtbanespilleren går i en forsvarer. Halvhjertede rop på hands og straffe fra gjestene.

51.min: Sinclair går på utsiden, men igjen blir vinkelen nokså spiss og keeper redder.

60.min: Scott hos Stoke skyter fra 14 meter, men får ikke noe klem på skuddet.

63.min: 3-0 - WARING: Waring brøyter seg vei etter et langt fremspill, holder unna Cleary, og skyter via Fulton og stolpen fra skrå vinkel og inn i nettet.

65.min:
Gult kort til Hulme hos Stoke.

70.min: Høyreback Baio drar til fra 20 meter og ballen går i tverrligger og over.

71.min: 4-0 - BARRINGTON: Waring header videre til Barrington, som går forbi Fulton og setter ballen i tomt bur.

71.min: Gult kort til Waring hos Stoke.

75.min: Westley inn for Cook hos Stoke.

78.min: Hopkinson inn for Waring hos Stoke.

80.min: Robles inn for Kent hos Liverpool.

80.min: Lexygne inn for Scott hos Stoke.

Slutt: Noe av et mareritt for Liverpool, i en kamp som spillemessig var nokså jevn men hvor spesielt den bakre fireren til gjestene bokstavelig talt ble for lett. Stoke var effektive og utnyttet feil bakover hos Liverpool. Framover hadde Liverpool noen bra oppløp, men greide aldri å bryte helt igjennom, og de skuddene som kom tok den gode keeperen Eve seg av. Nærmest var høyreback Baio med en suser i tverrliggeren.