Sturridge mister trolig ligastarten

Daniel Sturridge mister trolig ligastarten på grunn av den alvorlige ankelskaden han pådro seg i Englands privatlandskamp mot Irland.

Både Daily Telegraph og The Guardian rapporterer at Daniel Sturridge trolig er ute i 3-4 måneder som følge av ankelskaden han pådro seg under spill for England i forrige uke. Det betyr at spissen ikke rekker ligastarten i august, og Liverpool står foran en aldri så liten spisskrise i åpningen av sesongen.

Sturridge har pådratt seg en alvorlig leddbåndskade, og diagnosen er ikke lovende melder Telegraph. 23-åringen har gjennomgått ytterligere tester etter at han returnerte til Merseyside, og Liverpools leger tror at spissen må stå over hele preseason-programmet, og fortsatt vil være ute av spill når sesongen 2013/14 starter.

Ifølge Telegraph kan Sturridge i verste fall bli satt ut av spill i hele fire måneder, noe som betyr at han først vil være tilbake i spill sent i september eller tidlig i oktober måned.

Dette betyr at Brendan Rodgers må vurdere å hente inn en ny spiss under sommerens transfervindu, ettersom Luis Suarez er suspendert for de seks første kampene kommende sesong, samt at uruguayaneren også kan være på vei vekk fra klubben. Andy Carroll er også ute med langtidsskade.

Celta Vigo-spissen Iago Aspas er på vei til Liverpool, og vil denne uken gjennomføre den medisinske testen i forkant av en overgang til Anfield-klubben verdt 9 millioner euro. Liverpoool har også Fabio Borini i bakhånd.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.