Sturridge skadet ankelen – igjen

Daniel Sturridge pådro seg en kraftig smell i ankelen på dagens treningsøkt, og det er uvisst hvor lenge toppscoreren blir ute.

Liverpool frykter at den målkåte spissen må tilbringe lengre tid på sidelinjen etter å ha måttet avbryte dagens trening. Sturridge maktet ikke å fortsette etter at han landet forkjært på venstrefoten.

24-åringen forlot Melwood på krykker, melder Tony Barrett i The Times.

Spilleren skal ha vært igjennom røntgen etter treningen, men den Liverpool-baserte journalisten forteller at resultatene ikke ennå er kjent. Brendan Rodgers forventer å ha mer informasjon lørdag, men The Guardian sier det ikke er sikkert scan-resultatene kommer frem før over helga.

Klubben er forberedt på dårlige nyheter, skriver journalist Andy Hunter.

The Telegraph-journalist Chris Bascombe frykter at det kan dreie seg om en type ankelskade som setter Sturridge ute av spill i minst seks uker, men han vil ikke trekke noen konklusjoner før røntgen-bildene er klare.

Før forrige helgs møte med Everton hadde Sturridge slitt med en lårskade etter landslagsoppholdet, der han spilte 90 minutter for England få dager for Merseyside-derbyet.

– Vi hadde en god samtale om hvordan han lå an når det gjelder formen denne uka, for jeg følte forrige helg at han ikke var i god nok form til å komme inn i en kamp av den betydningen. Men han kom inn og skaffet oss ett poeng, og siden da har han hatt en veldig god treningsuke, sa Rodgers, før han la til, – helt til nå.

Før sesongen slet samme mann også med en ankelskade, etter å ha vært på landslagsoppdrag i mai. Hurtigtoget rakk imidlertid akkurat å bli klar i tide til seriepremieren, etter å ha tilbrakt sesongoppkjøringen med spesialister og trenere på Melwood, og han har hittil denne sesongen spilt totalt 14 kamper og scoret 11 mål for de helrøde.

Dermed står Brendan Rodgers med kun Luis Suárez som den eneste tilgjengelige spissen foran sesongens kanskje mest hektiske måneder. Selv om Iago Aspas nærmer seg kampformen etter å ha vært ute med skade i flere uker, tror Barrett at Liverpool kan vurdere å styrke angrepet ved å hente spillere på lån i januar.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken