Sturridge tilbake i trening med laget

Brendan Rodgers opplyser at Daniel Sturridge for første gang trente for fullt med laget i dag etter ankelskaden han pådro seg på landslagsoppdrag med England i mai. Angriperen kan være aktuell mot Celtic på lørdag.

Daniel Sturridge trente for fullt da troppen hadde en åpen treningsøkt på Anfield tidligere i dag.

- Daniel hadde sin første trening med laget i dag, og jeg synes han så veldig, veldig skarp ut, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Han fikk en skade på slutten av sesongen, og det har selvsagt satt ham tilbake. Han har imidlertid jobbet meget hardt med det medisinske støtteapparatet, og de har gjort en flott jobb med ham.

- Han skal ha ære for at han har holdt seg i form, og det var bare å vente på det rette tidspunktet å introdusere ham. Kampen på onsdag (mot Vålerenga) kommer trolig for tidlig for ham, så vi ser mot helgen.

- Det er viktig at han får ytterligere én uke med god trening. Det var flott å se ham tilbake i dag. Jeg mener at han kan bli en av de beste spissene i Premier League denne sesongen.

- Han har ikke deltatt i sesongoppkjøringen, så vi setter ham inn på topp med hans hurtighet, styrke og kvaliteter, og vi vil være i stand til å tilføre mer til gruppen også.

- Det lover godt for oss ved starten av sesongen, og det vil bli spennende med første kamp.

For øvrig var Luis Suarez fullt involvert på dagens trening. Uruguayaneren ble tiljublet av supporterne, men var ikke særlig opptatt å takke for støtten.