Suarez ble månedens spiller

Luis Suarez er blitt kåret til Standard Chartered Player of the Month for oktober.

Det etter en måned der uruguayaneren gjorde fire mål for Liverpool, og hjalp laget til to seiere og et uavgjort resultat i Premier League. Blant annet gjorde han sitt første hat-trick for Liverpool.

Liverpools nummer 7 begynte måneden med scoring mot Crystal Palace. Han var så nest sist på ballen da Daniel Sturridge utlignet mot Newcastle, før han stjal overskriftene med sitt vidunderlige hat-trick mot West Bromwich på Anfield.

I avstemningen på Liverpools offisielle Twitter-konto fikk Suarez flest stemmer som månedens spiller, med Steven Gerrard og Daniel Sturridge på de neste plassene.

Suarez mottok utmerkelsen på Melwood i formiddag.

- Dette er en veldig viktig pris, for de siste få månedene har ikke vært så bra for meg. Så denne prisen var en trivelig forandring på den situasjonen, sier spissen til Liverpoolfc.com.

- Da jeg kom til klubben så jeg for meg hvordan det ville være å score et hat-trick på Anfield. Det var utrolig. Når du scorer, er det et flott øyeblikk. På hjemmebane er det enda viktigere for deg.

- Vi har spilt veldig bra. Vi kan henge med i toppen fordi vi har veldig gode spillere som er gode nok til å spille oss inn blant topp fire. Vi vet at vi har en god sjanse til å bli blant de fire beste denne sesongen, avslutter Suarez.