Suarez ikke med til Oslo

Brendan Rodgers tar med 21 spillere til Norge, men Luis Suárez, Daniel Agger, Martin Skrtel og Glen Johnson blir hjemme grunnet småskader.

Suárez fikk en smell i foten på gårsdagens trening, og han skal gjennomgå en scan av foten senere i dag. Uruguayaneren blir derfor ikke å se for norske supportere på Ullevaal Stadion i morgen kveld, melder Liverpool FC på sine nettsider.

Agger, Skrtel og Johnson har også pådratt seg mindre skader, og de blir som sin lagkamerat hjemme til behandling på Melwood i Liverpool.

Daniel Sturridge, som etter sin ankelskade først var tilbake i full trening med laget i går, er som ventet ikke med i kamptroppen som flyr til den norske hovedstaden i kveld.

Ellers er kaptein Steven Gerrard, Philippe Coutinho og sommerens nysigneringer, Iago Aspas, Kolo Touré, Simon Mignolet og Luis Alberto, på vei til Norge.

Troppen som besøker Norge: Brad Jones, José Enrique, Kolo Touré, Luis Alberto, Steven Gerrard, Iago Aspas, Philippe Coutinho, Oussama Assaidi, Jordan Henderson, Sebastián Coates, Stewart Downing, Jay Spearing, Lucas, Simon Mignolet, Joe Allen, Fabio Borini, Raheem Sterling, Martin Kelly, Jon Flanagan, Jordon Ibe, Andre Wisdom.

Avspark i kampen mellom Vålerenga og Liverpool er kl. 19.00 i morgen.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer? Prøv denne linken!