Suarez med straffescoring

Luis Suarez scoret på straffespark da Uruguay slo Argentina 3-2 i en VM-kvalifiseringskamp i Montevideo i natt.

Straffescoringen førte hjemmelaget opp i en 2-1 ledelse 34 minutter ut i matchen. Det var Suarez selv som skaffet straffesparket, da han gikk relativt lett overende i feltet etter å ha fått en hånd i ryggen. Argentinas keeper fikk en hånd på ballen på straffesparket, men det var kraft nok bak skuddet til at det gikk i mål likevel.

Tidligere Liverpool-spiller Maxi Rodriguez gjorde begge Argentinas mål, mens Cristian Rodriguez og Edinson Cavani gjorde Uruguays to andre mål.

Vertene tok ledelsen etter bare fem minutters spill da et Suarez-frispark ble sendt videre av Diego Lugano til Rodriguez, som satte ballen i mål. Suarez la også pasningen som Cavani ble matchvinner på.

Resultatet får ingen betydning for sluttstillingen i gruppen. Uruguay må likevel ut i playoff-kamper mot Jordan for å kvalifisere seg til VM i Brasil, etter å ha blitt nummer 5 i gruppen på dårligere målforskjell en Ecuador.