Suarez med to mål for Uruguay

Luis Suarez scoret begge målene for Uruguay da Peru ble slått 2-1 i en VM-kvalifiseringskamp i Lima i natt.

Suarez ga gjestene føringen da han satte inn et straffespark i det 43.minutt, etter at han selv hadde blitt felt. Etter pause gjorde Liverpool-spissen sitt andre mål for kvelden, ved å sette lærkula kontant opp i nærmeste kryss fra 12-13 meters hold i det 67.minutt. Jefferson Farfan scoret et trøstemål for vertene i det 84.minutt, som resulterte i en spennende avslutning på kampen. Suarez spilte hele matchen.

Uruguay ligger nå på femteplass av ni lag i sin gruppe etter denne seieren, og ligger dermed an til å få minst play off-kamp om å kvalifisere seg til VM. De fire beste lagene går rett til VM-sluttspillet, mens laget på femteplass må spille play off mot enten Jordan eller Uzbekistan fra den asiatiske kvalifiseringen.

Du kan se Suarez sine scoringer ved å trykke på denne linken.