Suarez sitt målshow ruller videre

Luis Suarez gjorde to nye mål på White Hart Lane i går, og har nå gjort utrolige 17 ligamål på 11 kamper denne sesongen.

I tillegg har uruguayaneren tegnet seg for fem målgivende pasninger på disse 11 kampene, og mange begynner nå å snakke om «vår Luis» som verdens beste fotballspiller for øyeblikket, og en kandidat til «Golden Boot».

I august kunne man få 25 i odds på at Suarez ble Premier Leagues toppscorer denne sesongen, vel vitende om at Liverpool-spissen var suspendert for sesongens fem første kamper. De som tok sjansen og satte penger på dette, synes imidlertid akkurat nå å ha forvaltet sine midler fornuftig.

Akkurat nå troner Suarez suverent alene øverst på nevnte toppscorerliste, med 17 mål. De to nærmeste på listen, Sergio Aguero med 13 mål og lagkamerat Daniel Sturridge med 9 mål, vil være ute med skader den kommende måneden. Dermed har Suarez sjansen til å øke forspranget kraftig innen duoen er tilbake.

Videre på listen finner følgende spillere med 8 mål: Romelu Lukaku (Everton), Aaron Ramsey (Arsenal), Loic Remy (Newcastle), Wayne Rooney (Manchester United), Yaya Toure (Manchester City). På 7 mål følger så: Olivier Giroud (Arsenal), Alvaro Negredo (Manchester City) og Robin van Persie (Manchester United). 

Etter at Brendan Rodgers tok over som manager har Suarez ifølge Liverpool Echo gjort 47 mål på 57 kamper i alle turneringer, sammenlignet med 21 mål på 52 kamper før nordirens ankomst. Til og med de gjenværende Spurs-supporterne applauderte Suarez av banen i går kveld.

Her følger et knippe bilder fra kaptein Suarez sin fantastiske oppvisning på White Hart Lane: