Suarez tilbake i trening

I dag tidlig hadde Luis Suárez sin første trening med resten av Liverpool-laget denne sommeren, og Brendan Rodgers har planer om å la ham spille på onsdag.

– Han er en viktig del av troppen vår, og vi skal ta en prat på et tidspunkt, noe jeg gjør med alle spillerne. Han er fornøyd, sier Rodgers, ifølge The Guardian.

Manageren sier igjen at Liverpool har ingen planer om å selge uruguayaneren, som du kan se bilder av på sin første Liverpool-trening for sommeren her, og tilbud under det de røde forlanger blir ikke engang sett på.

– Dersom det ikke kommer inn et bud som er i nærheten av verdien hans, er det ingenting å vurdere.

– Jeg sa tidligere at alle spillere har en verdi og prislapp. Men det betyr ikke at man er nødt til å selge dem, forklarer han, skriver FIFA.com.

Rodgers ville ikke si mye om situasjonen til Pepe Reina i dag, men han bekrefter at Napoli har forhørt seg om spanjolen.

– Det siste er at det var et tilbud om lån for ham, men det er ikke noe vi har diskutert nærmere.

Etter sommerkjøpene har Anfield-klubben fått større tyngde på noen posisjoner, men det er ifølge Liverpool-sjefen fortsatt tynt på noen plasser.

– Vi må nok ha litt mer i angrepsrekka, og det er noe vi skal se nærmere på. Samtidig trenger vi back-up på venstrebacken, noe vi også skal se på.