Sunderland U18 - Liverpool U18 1-3

Seyi Ojo og Jerome Sinclair nettet da Liverpools juniorlag vant 3-1 borte mot Sunderland. De rødes siste scoring var et selvmål.

Liverpool U18 er ubeseiret på seks kamper etter en imponerende 3-1-seier borte mot Sunderland. Seyi Ojo sendte Liverpool i føringen i det 10.minutt da han rundet keeper og avsluttet iskaldt. Jerome Sinclair doblet ledelsen i det 35. minutt. Liverpool gikk opp til 3-0 fem minutter etter pause da Sunderland-spiller Jordan Blinco headet i eget mål. Sunderland reduserte senere på straffespark.

Seieren gjør at Neil Critchleys mannskap passerer Sunderland på U18 Premier League-tabellen.

Liverpool U18: Crump, Randall [kaptein], Maguire (Hart 75), Cleary, Brewitt, Burke, Ojo, Phillips (Marsh 65), Sinclair, O'Hanlon, Kent (Robles 85).
Ubenyttede reserver: Alexander, Firth.