Supporterklubben trenger DIN hjelp!

Dette er siste dag og innspurt av vervekampanjen. Det er fortsatt fullt mulig og verve og bli med i trekningen av eksklusive premier! OBS: Innmeldingene som gjøres nå må betales online.

Vi vil gjerne ha med enda flere medlemmer i den offisielle supporterklubben til Liverpool FC i Norge. Vi vet det finnes mange der ute som enda ikke er medlem og vi trenger DIN hjelp til å finne dem. Gjør det senest 10. april og vær med i trekningen av eksklusive premier.

OBS: Innmeldinger som gjøres i dag må betales online ellers vil de ikke bli registrert tidsnok!
TIPS: Det er lov og verve seg selv, hvis du av en eller annen grunn ikke er medlem.

Slik fungerer det:
Ved bare å verve ETT nytt medlem er du allerede med i trekning av tur til Anfield neste sesong. Verv flere for å øke vinnersjansen.

Sjekk med venner, familie og kollegaer – verv dem til Supporterklubben og vær med i trekningen av attraktive premier! De fleste kjenner helst sikkert noen som er die hard røde, men som enda ikke har meldt seg inn?

Bruk innmeldingsskjema på Liverpool.no eller send navn og adresse til: [email protected] på nytt medlem.  Alle typer medlemskap gjelder.
Husk at oversikt over hvor mange som er vervet må sendes oss senest innen 10. april!

Premiene er som følger:
1. Weekendtur* til Anfield neste sesong
2. Signert Liverpooldrakt
3. Signert Liverpoolball

Reglene er som følger:
1. Alle som verver minst ett nytt medlem mer i trekningen.
2. Du kan øke dine sjanser til å vinne ved å verve flere. For hvert nytt medlem som verves har du nytt lodd med i trekningen.
3. Fornyelser av medlemskap hvor det har vært kontinuitet vil ikke gjelde.
4. Viktig: Oversikt over nye medlemskap sendes samlet på email: [email protected] senest 10. april. Send medlemsnummer eller navn på de som er vervet. Bare medlemskap som er registrert betalt vil gjelde. Registreringer som ikke er betalt teller ikke.
5. Torsdag 11. april, klokken 12.00 trekker vi vinnerne. Førstemann opp av hatten vinner førstepremien og så videre. Dette offentliggjøres straks på liverpool.no

* Gjelder reise, opphold og kampbillett for en person som bookes via www.ving.no/liverpool fra fredag til mandag.