Suso klar for kvartfinale

Suso kom inn fra benken seks minutter etter pause, og bidrog sterkt til at Spania er klare for kvartfinale i U20-VM etter 2-1 over Mexico.

Mexico tok ledelsen etter bare to minutters spill i Istanbul, og kunne faktisk ha ledet mer ved pause etter at de dundret en ball i tverrliggeren etter drøye halvtimen.

Liverpools Suso var plassert på innbytterbenken i denne kampen, men ble satt inn på banen etter 51 minutter. Midtbanespilleren var sterkt delaktig i at Spania klarte å snu kampen og kvalifisere seg for kvartfinalen.

Det var nemlig Susos corner etter 74 minutter som førte til at Derik kunne sette inn utligningsmålet. Hjørnesparket ble stusset videre ved første stolpe, og Derik kunne enkelt sette ballen i mål på bakre stolpe.

Spanias seiersmål kom på overtid, da Mexicos keeper ikke klarte å stoppe et lavt skudd fra Jese like etter at stadionuret hadde passert 90 minutter.

Spania møter vinneren av oppgjøret mellom Nigeria og Uruguay i kvartfinalen. En kvartfinale som spilles i Bursa lørdag 6.juli klokken 20.00.