Suso med assist

Suso markerte seg med målgivende pasning i Almerias bortekamp mot Getafe. Liverpools mann spilte hele kampen.

Almeria ledet 2-1 ved pause i kampen på Coliseum Alfonso Perez, men Getafe utlignet på straffespark i det 85.minutt.

Suso var nest sist på ballen da Rodri gjorde 1-0 til gjestene etter en halvtimes spill. Hjemmelaget utlignet to minutter senere, men Almeria gjenvant ledelsen da Fernando Soriano nettet åtte minutter før pause. Vår mann var igjen involvert i angrepet som ledet til målet.

Suso satte opp to nye målsjanser like etter 2-1 scoringen, men hans lagkamerater klarte ikke å omsette den utlånte Liverpool-spillerens pasninger i tellende resultat.

Suso pådro seg forøvrig gult kort for en stygg takling etter 23 minutters spill., og fikk et skudd reddet midtveis i annen omgang.