Svak kamp av Assaidi og Marokko

Marokko skuffet med kun 1-1 mot Kapp Verde i Afrikamesterskapet. Oussama Assaidi ble byttet ut allerede i det 54. minutt. Kun seier mot Sør-Afrika sikrer avansement fra gruppespillet.

Marokko måtte slite for å få med seg poeng mot Afrikamesterskapsdebutant Kapp Verde. Oussama Assaidi spilte fra start for Marokko, men kantspilleren fikk svært lite til i første omgang akkurat som resten av det marokkanske landslaget. De var heldige som ikke lå under med mer enn 0-1 til pause. Luis Soares, med kallenavnet Platini, satte inn Kapp Verdes ledermål i det 38. minutt.

Oussama Assaidi fikk ikke spille mer enn 53 minutter før han ble tatt av banen. Marokko hevet seg noe etter pause og fikk inn en utligning ved El Arabi i det 77. minutt. Spillet bølget frem og tilbake mot slutten, og begge lag kunne ha satt inn seiersmålet med litt mer marginer.

1-1 betyr at Marokko må vinne mot vertsnasjonen Sør-Afrika for å være sikret avansement fra gruppespillet. Sør-Afrika beseiret Angola 2-0 i den andre kampen i gruppen.