Tap for Cleary

Irland U17 tapte 0-3 mot Georgia U17 i Eliterunden i EM-kvalifiseringen. Irene fikk to spillere utvist. Toni Silva utlånt til Dagenham and Redbridge.

Irland U17 tapte 0-3 mot Georgia U17 i den andre gruppespillskampen i gruppe 2 i EM-kvalifiseringens Eliterunde. Daniel Cleary var på banen samtlige minutter i det dramatiske oppgjøret i Wien.

Georgia tok ledelsen i det 54. minutt. Minuttet senere ble irene redusert til ti spillere da Bristol Citys forsvarsspiller Pierre Mitchell pådro seg sitt andre gule kort. Ytterligere et minutt senere ble Irlands keeper Peter Bruke (Sunderland) utvist for å en forseelse i straffefeltet. Georgia misbrukte imidlertid det påfølgende straffesparket.

Med ni spillere på banen og 0-1 ble det tungt for Cleary & co. Georgia fant veien til nettmaskene ytterligere to ganger, i det 62. og 71. minutt. Totalt syv spillere pådro seg gult kort i kampen, i tillegg til de to røde.

Irland møter Serbia på lørdag, men etter 0-3-tapet i dag blir det vanskelig med avansement til EM-sluttspillet. Kun vinnerlaget i gruppen går videre. Ved poenglikhet teller innbyrdes oppgjør.