Tapte for Brasil

Adam Phillips og Trent Arnold var involvert da England U16 tapte sin åpningskamp mot Brasil i firenasjonersturneringen USA Nike International Tournament.

England tok ledelsen i åpningskampen på Premier Sports Camus i Lakewood Ranch, Florida, da Arsenal-spiller Kaylen Hinds scoret etter 18 minutter. Brasils lso tilbake med to scoringer før pause, til det som ble sluttresultat 2-1.

Adam Phillips har scoret to mål på 10 kamper for Liverpool U18 denne sesongen, og spilte hele kampen for England. Forsvarsspiller Trent Arnold kom inn for Daniel Collinge og spilte andreomgangen.

Engelskmennene fikk en sjanse til å utligne fem minutter på overtid, men Aston Villa-spilleren Rushian Hepburn-Murphy brente sjansen.

Englands neste kamp er mot USA på onsdag.